Verf kan veel meer zijn dan een kleurtje aan de muur. Decoratieve effecten verlenen uw interieur een persoonlijke toets. Kleur is onmisbaar, maar een goed gekozen siertechniek geeft uw interieur pas echt een exclusief cachet.  Hieronder vind u enkele indrukken van ons gamma.

Beau

De grandeur van de natuur. Meer en meer trachten we de natuur in huis te halen. We willen terug naar het pure, het authentieke, het artisanale. We willen natuurlijke elementen subtiel verwerkt zien in een modern interieur. De nieuwe decoratieve techniek Beau beantwoordt perfect aan deze eisen. Beau is een zeer fijne en discrete structuurverf die een subtiel deco-effect geeft, net dat ietsje meer dan gewone verf.

Ice

In deze bijzondere verftechniek zijn minuscule glaspareltjes verwerkt,die voor een unieke lichtweerkaatsing zorgen. Door het wisselend spel van licht en schaduw worden variërende reflecties gecreëerd en krijgt een kleurvlak een semi-transparant diepte-effect.

Maroc

Maroc is een decoratieve stuctechniek die u doet wegdromen van eeuwenoude Marokkaanse paleizen en hun geraffineerde decoraties. Samengesteld op basis van kalk en marmerpoeder geeft deze techniek een sober, zacht en fluweelachtig effect op binnenmuren. Maroc is het perfecte antwoord op de vraag naar een artisanale en back-to-nature afwerking, met een exotisch tintje er bovenop…

Welkom in de wereld van Beau!

duurzaam ~ goed onderhoudbaar ~ eenvoudig aan te brengen ~ artisanaal uitzicht door natuurlijke grondstoffen (o.a. marmerpoeder)

Beau is een zeer fijne en discrete structuurverf die een subtiel deco-effect geeft, net dat ietsje meer dan gewone verf. Het product wordt gemaakt op basis van natuurlijke componenten, zoals marmerpoeder, die voor een mat, mineraal en ambachtelijk uitzicht zorgen. Door deze componenten met verf te verbinden, krijg je
kleuren die natuurlijk aanvoelen en een meerwaarde betekenen voor elk interieur.

Beau wordt op eenvoudige wijze met de blokborstel aangebracht. Deze decoratieve techniek kan worden toegepast op allerhande binnenmuren (pleisterwerk, gyproc,…) Bovendien is Beau erg stootvast en uitstekend afwasbaar. Beau is te verkrijgen in verpakkingen van 1L 2,5L en 10L

De afwerking oogt artisanaal en tegelijkertijd geraffineerd. Door de korrel ontstaan speelse schaduweffecten, die uw muren doen opleven.

verkrijgen in 30 prachtige, tijdloze kleuren. Net als hun klinkende namen zoals Sint- Tropez, Le Touquet, Monte Carlo, Aspen,… stralen ze de grandeur en klasse van vroeger uit.

Om de toepassingsmogelijkheden van ICE nog uit te breiden, ontwikkelde BOSS paints ook 4 speciale ICE technieken onder de naam ICE Specials. Blue ICE, Glamour ICE , Screen ICE, en ICE Metallics hebben elk hun eigen bijzondere karakter.

Een witte muur die bij duisternis plots een blauwe lichtgevende wand wordt, stel u voor! Technologisch hoogstandje Blue ICE is een nieuwkomer die op zijn minst revolutionair kan worden genoemd. Door toevoeging van fosforescerende pigmenten aan de bestaande ICE-techniek, licht een muur geschilderd in Blue ICE, bij duisternis, volledig op. Voorwaarde is wel dat de ICE-wand vooraf een tijdje kan opladen in licht met voldoende intensiteit. Het was Maarten Van Severen die in opdracht voor BOSS paints op het lumineus idee kwam om licht en verf samen te brengen.Samen met de ontwerper ging de verffabrikant op zoek naar wat er technisch mogelijk was. Resultaat: een niet-toxisch hoogtechnologische Blue ICE.Overdag heeft u een sobere witte wand die de architectuur niet stoort, maar bij duisternis krijgt de wand een lichtgevende en sfeervolle diepblauwe gloed.