Blauw

Blauw is de volstrekte tegenstelling van rood. Het is passief en ademt rust kalmte en koelheid. Blauw creëert een gevoel van ruimte, alsof de grenzen van de kamer geëlimineerd worden. Blauw combineert heel mooi met fellere kleuren zoals bijvoorbeeld geel of oranje en zorgt hierbij voor een pittige sfeer. Het is een optimistische kleur met tal van mogelijkheden. Blauw staat goed in badkamers, slaapkamers, kinderkamers…

Maar kan eigenlijk overal.

Blauw is de volstrekte tegenstelling van rood. Het is passief en ademt rust kalmte en koelheid. Blauw creëert een gevoel van ruimte, alsof de grenzen van de kamer geëlimineerd worden. Blauw combineert heel mooi met fellere kleuren zoals bijvoorbeeld geel of oranje en zorgt hierbij voor een pittige sfeer. Het is een optimistische kleur met tal van mogelijkheden. Blauw staat goed in badkamers, slaapkamers, kinderkamers…

Maar kan eigenlijk overall.

Leave A Comment